Mikä on Panfu?

Lapset ovat uteliaita, tutkivat maailmaa ja oppivat leikin ja erilaisten aktiviteettien kautta, ja siten jatkuvasti laajentavat tuntemansa todellisuuden rajoja. Koska tänä päivänä lapset joka ikäryhmästä kasvavat tiiviisti uusien teknologioiden ja medioiden parissa, meille on tärkeää tutustuttaa lapsesi hellävaraisesti tämän kehityksen tarjoamaan uuteen maailmaan.

Panfu yhdistää pelaamisen, uuden oppimisen, hauskanpidon ja turvallisen tutkimisympäristön. Tarjoamme lapsellesi paikan kehittää luovuuttaan, viettää aikaa ikäistensä parissa ja osallistua ystäviensä kanssa virtuaalimaailman vaihtuviin seikkailuihin.

Panfu on turvallinen ja monipuolinen online-maailma, jossa 6–12-vuotiaat lapset osallistuvat ystäviensä kanssa seikkailuihin ja tyydyttävät tiedonnälkäänsä. Jokainen pelaaja saa oman Panda-hahmon, turvallisen ja suloisen online-identiteetin. Pandat pelailevat, ratkovat kiperiä tehtäviä, kehittävät leikiten mm. matemaattisia kykyjään ja keskittymistaitojaan sekä saavat yhdessä hauskoja kokemuksia. Tätä kautta lasten mielikuvitus kehittyy mukaansatempaavien tehtävien avulla, heidän uteliaisuutensa tyydyttyy, ja he oppivat internetin tarjoamien uusien mahdollisuuksien avulla.

Ajatusten vaihtoa ystävien kanssa: sosiaalista kanssakäymistä turvallisessa chatissa

Oppia leikiten: Pedagogisesti arvokkaita ja herttaisia oppimispelejä monipuolisesta Tivolan oppimispelisarjasta "Ala-asteen oppeja" ("Lernerfolg Grundschule").

Pelejä ja seikkailuja: lapsille sopivaa viihdykettä

Suojattu online-ymparistö: tiukkojen turvallisuusstandardien noudattaminen

Medialukutaidon harjoittelua: hauskaa teknologiaan tutustumista

Uutta sisältöä lisätään jatkuvasti

Motivoiva palkitsemissysteemi: Taatusti pitkäkestoista pelihupia ja oppimista

 

Panfu tarjoaa kattavan esittelyn internetin käyttöön ja ottaa lapsesi tarpeet huomioon. Pelin luonne ja tavoitteet tarjoavat monta hyvää syytä antaa lapsesi liittyä Panfuun.

 

Pelin hyödyt pähkinänkuoressa:

Haluatko tutustuttaa lapsesi Panfun online-maailmaan? Tutustu tarjoukseemme.

Kultajäsenyys alkaen

vain 3,90 €

kuussa.

Kokeilkaa nyt yhdessä.