Turvallisuus

Lapsesi turvallisuus on korkein prioriteettimme. Noudatamme tiukkoja turvallisuusperiaatteita tehdäksemme Panfusta turvallisen ja suojatun ympäristön internetissä. Panfu-perheeseen kuuluu lastensuojeluvirkailija, tietosuojavirkailija sekä koulutettu chat-valvojien tiimi, jotka työskentelevät varmistaakseen lapsesi turvallisuuden.

On mottomme, että jokaisen lapsen tulee olla turvassa jatkuvasti:

 • Selkeät säännöt pitävät huolen, että lapset tietävät miten kaikilla on mukavaa ja turvallista.
 • Emme ikinä kysy henkilökohtaisia tietojasi. Rekisteröityessäsi voit itse keksiä hahmollesi nimen, ja tämä anonyymi käyttäjätunnus takaa henkilötietojesi turvassa pysymisen.
 • Voit auttaa meitä kehittämään palvelujamme sen ikäryhmän tarpeiden mukaan, jota pelaajamme edustavat, liittämällä lapsesi syntymäajan hänen peliprofiiliinsa. Näin voimme myös yllättää hänet syntymäpäivälahjalla kerran vuodessa. Lapsesi syntymäpäivän liittäminen profiiliin on vapaaehtoista, ja tiedon voi lisätä, poistaa tai sitä voi muokata milloin tahansa.
 • Yhteystietoja ei välitetä eteenpäin koskaan.
 

Panfun säännöt

 1. Ole kiltti ja ystävällinen! Kohtele muita pelaajia kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan.
 2. Älä ikinä paljasta henkilökohtaisia tietojasi kuten sukunimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi, koulusi nimeä, Messenger-osoitettasi, jne.
 3. Säilytä salasanasi vain itselläsi.
 4. Älä loukkaa toisia tai käytä rumaa kieltä.
 5. Ole reilu äläkä huijaa toisia.
 6. Älä keskustele toisista internet-sivustoista, koska voimme valvoa turvallisuuttasi vain Panfussa.
 7. Älä koskaan sovi tapaavasi muita tosielämässä, elleivät vanhempasi ole mukana.
 8. Jos sinusta tuntuu, että kaikki ei ole kohdallaan, lopeta keskustelu ja tee ilmoitus valvojalle!


Jos sinulla on kysyttävää lapsesi chat-turvallisuuden suhteen, lastensuojeluvirkailijamme on aina tavoitettavissasi osoitteesta: childwelfare@goodbeans.com.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojastamme, tietosuojavirkailijamme palvelee sinua osoitteessa: dataprotection@goodbeans.com

Turvallisempaa internetissä

Yhdessä yhteistyökumppanimme lastensuojeluohjelmistojen tuottaja Dolphin Media Germany AG:n kanssa tavoitteemme on suojella lapsia internetissä entistäkin paremmin. Pyrimme vahvistamaan yleistä tietämystä turvallisesta surffailusta netissä ja esittelemään turvallisuusaspekteja lapsiin vetoavalla leikkisällä tavalla.

Lapsilla tulisi olla hauskaa ja heidän tulisi kokea olevansa turvassa käyttäessään internetiä! Siksi olemme tuoneet Panda-maailmaamme Oscar-delfiinin, joka on yhteistyökumppanimme Dolphin Securen online-yhteisön maskotti, joka neuvoo lapsia internetin turvallisuusasioissa. Hän toimii nyt myös Panfussa ”surffausopettajana”, ja pitää tietokilpailuja sekä palkitsee lapsia tietämyksestään ja osallistumisesta tärkeään asiaan.

Tämän lisäksi Oscar-delfiini, on koonnut lyhyen internet-oppaan lapsille. Tämä opas sisältää 10 hyödyllistä vinkkiä, jotka opettavat lapsille kuinka navigoida internetissä turvallisesti, ja mitä asioita täytyy muistaa välttää ja varoa. Myös lapsille vaikeat aiheet, kuten piilomaksut, nettikiusaaminen ja kuvien tekijänoikeudet tulevat helposti ymmärrettäviksi Oscarin avulla.

Dolphin Media Germany AG on keskittynyt innovatiivisiin internet-konsepteihin, joiden avulla tyypillisistä sosiaalisten verkostojen keskustelukanavista, kuten chateistä, pyritään tekemään lapsille turvallisia ja helppokäyttöisiä. Dolphin Securen, modernin lastensuojeluohjelmiston myötä Dolphin Media Germany AG pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisen ratkaisun haitallista verkkosisältöä ja anonyymejä yhteydenottoja vastaan. Lisää yhteistyökumppanistamme Dolphin Media Germany AG:sta ja Dophin Securesta löydätte täältä.

Kultajäsenyys alkaen

vain 3,90 €

kuussa.

Kokeilkaa nyt yhdessä.

Peukku pystyyn Panfulle!
 

Lue täältä mitä muut vanhemmat ja lapset sanovat Panfusta.